Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει κάποιο προϊόν μέσω του καταλόγου του ηλεκτρονικού καταστήματος ή με άλλο τρόπο επικοινωνίας εξ αποστάσεως (μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), έχετε το δικαίωμα να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων. Επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία. Για γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρία μας μέσω email στο info@steriexpert.gr

Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από εμάς εάν το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει με την μεταφορική με την οποία συνεργάζεται το κατάστημα μας, στην προκειμένη περίπτωση η ACS Courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, σας πιστώνουμε τα χρήματά σας εντός 14 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή στην τραπεζική κάρτα μέσω της οποίας διεκπεραιώθηκε η αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση αντικαταβολής θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε έναν λογαριασμό ΙΒΑΝ όπου θα σας πιστώσουμε τα χρήματα.