Ποιοι είμαστε

Η Attraction Α.Ε. είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής καταναλωτικών ειδών στην Ελλάδα, για τα κανάλια περιπτέρου, ψιλικού, Mini-market. Στο portfolio της έχει πολύ καταξιωμένα brands που απευθύνονται για τα παραπάνω κανάλια.
Η Attraction Α.Ε είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών Μάντης Εμπορική Α.Ε.. Ο όμιλος Μάντης έχει τα δικαιώματα αποκλειστικής πώλησης και διάθεσης του RED BULL. Διαθέτει σημαντικά brands όπως Energizer, Wilkinson και Hawaiian Tropic, διενεργώντας τη συνολική υποστήριξή τους σε επίπεδο marketing, trade marketing και sales.

Οι υπηρεσίες μας

Καθημερινά εξυπηρετούμε πάνω από 15.000 τελικούς πελάτες και καταστήματα μέσω δυο διαφορετικών καναλιών παρέχοντας υπηρεσίες πώλησης, Merchandizing και Trade Marketing. Ανάπτυξη συνεργασίας με 55 ειδικούς συνεργάτες.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, πιστός στο όραμά του να βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, «ακούει» τις ανάγκες της και αναζητά και παρέχει λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται σε αυτές.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, αναγνωρίζοντας ότι σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε η ενδελεχής απολύμανση είναι επιτακτική ανάγκη, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά, το επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης «Steriexpert».