Η αποστολή των προϊόντων γίνεται, ως επί το πλείστον με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS COURIER, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής για αποστολές εντός Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 60 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Αν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει ημέρα Σάββατο, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση, και ίσως να μην είναι εφικτό ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Επιπλέον, πρέπει να σας ενημερώσουμε πως είναι δύσκολο να κανονιστεί κάποια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, διότι η παράδοση εξαρτάται από τον αριθμό των προϊόντων που παραγγείλατε, τις διαφορετικές περιοχές παράδοσης και το δρομολόγιο του οχήματος με το οποίο θα γίνει η παράδοση.

Η παράδοση ολοκληρώνεται συνήθως σε δύο (2) με τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την εταιρία ταχυμεταφορών, ή λόγω εκτάκτων συνθηκών που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης δύναται να αυξάνεται. Σε κάθε περίπτωση, μόλις γίνει η αποστολή της παραγγελίας από εμάς, λαμβάνετε σχετικό ειδοποιητικό email και στην συνέχεια ενημερώνεστε από την εταιρία ταχυμεταφορών με τον αριθμό αποστολής και το τηλέφωνο του καταστήματος στο οποίο θα φυλάσσεται το δέμα σας, ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την παράδοση στην διεύθυνση που μας έχετε κοινοποιήσει.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων προϊόντων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπό μας. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.