ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα σας και βρίσκεστε στο καλάθι πατάτε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Στο επόμενο βήμα μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό στο steriexpert.gr, προκειμένου να μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές και να έχετε τη δυνατότητα να επιστρέφετε ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας για να βλέπετε τις συναλλαγές σας ή να ολοκληρώσετε παραγγελίες που εκκρεμούν.

Αν δε θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο steriexpert.gr και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης: Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης.

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε μια περίληψη της παραγγελίας και θα παραλάβετε αντίστοιχο email.

Φυσικά! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά για να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε. Για την δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όμως, προτείνουμε οι παραγγελίες να γίνονται ηλεκτρονικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με την καταχώρηση της παραγγελίας σας, καλέστε στο +30 210 5512500 από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-17:00.

α) Με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 3,00€)
Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στον χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά για παραγγελίες έως 500 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ισχύει για όλα τα προϊόντα. Επιπλέον, για παραγγελίες μεγαλύτερες των 150€ θα σας ζητηθεί ως προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας. Οι τράπεζες στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε την προκαταβολή σας αναφέρονται παρακάτω στην παράγραφο (γ).
Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.

β) Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa και Maestro για τις παραγγελίες σας. Μόλις επιλέξετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα της συνεργαζόμενης τράπεζας στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Όλα τα δεδομένα σας θα σταλούν στην τράπεζά σας κρυπτογραφημένα με το δικό της σύστημα. Μετά θα λάβετε ένα μήνυμα από την τράπεζά σας με το αποτέλεσμα της συναλλαγής, ενώ εμείς θα λάβουμε μόνο την απόδειξη της πληρωμής σας.

γ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Αν δεν έχετε τραπεζική κάρτα ή δεν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος σε μία από τις ακόλουθες τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR230 110 2000 0000 20000 613529
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR280 172 115 000 51150 90593315
ALPHA BANK GR59 0140 1850 1850 0232 0001 510
EUROBANK GR040 260 335 0000 240 200 959 350

Δικαιούχος: ATTRACTION A.E.

Μόλις εξοφλήσετε την παραγγελία σας, στείλτε μας με email το αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης στο orders@steriexpert.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 210 5512500.

Όχι. Δεν υπάρχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας σε κάποια προϊόντα η οποία αναγράφεται στη σελίδα τους.

Η εταιρεία μας αποστέλλει προϊόντα και εκτός Ελλάδος.
Για αποστολές στο εξωτερικό δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος της πληρωμής με αντικαταβολή.

Για παραγγελίες που αφορούν σε χώρες εξωτερικού, η πληρωμή της παραγγελίας σας ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά μέσω τραπεζικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

Σε συνέχεια και αφού καταχωρηθεί επιτυχώς η παραγγελία σας, η διαχείριση παραγγελιών υπολογίζει το βάρος της αποστολής και εντός μίας ημέρας σας αποστέλλει e-mail με νέο link και οδηγίες για την πληρωμή των εξόδων, ενώ η αρχική σας παραγγελία παραμένει σε εκκρεμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 5512500

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο orders@steriexpert.gr για την επίλυση του προβλήματος ή τηλεφωνικά στο +30 210 5512500.

Δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής για αποστολές εντός Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 60 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η παράδοση ολοκληρώνεται συνήθως σε δύο (2) με τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας εντός της Ελληνικής επικράτειας. Αν η περιοχή παράδοσης είναι δυσπρόσιτη για την εταιρία ταχυμεταφορών, ή λόγω εκτάκτων συνθηκών που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης δύναται να αυξάνεται.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις γίνει η αποστολή της παραγγελίας από εμάς, λαμβάνετε σχετικό ειδοποιητικό email και στην συνέχεια ενημερώνεστε από την εταιρία ταχυμεταφορών με τον αριθμό αποστολής και το τηλέφωνο του καταστήματος στο οποίο θα φυλάσσεται το δέμα σας, ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την παράδοση στην διεύθυνση που μας έχετε κοινοποιήσει.

Θα λάβετε ένα αυτόματο ενημερωτικό email μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρησή της παραγγελίας σας. Το email περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας καθώς πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Εάν δε λάβετε το αυτοματοποιημένο μήνυμα υπάρχει περίπτωση να μην έχει ολοκληρωθεί η παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε μας στο 210 5512500 για να ελέγξουμε μαζί την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

– Μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας.

– Mέσω τηλεφώνου στο +30 210 5512500 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00)

– Mέσω e-mail στο orders@steriexpert.gr.

Ο Φ.Π.Α. των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται στην αναγραφόμενη τιμή.